za 13/09 t.e.m. za 27/09

Enkel na afspraak

uitzonderlijke ‘Late Night Openingen’

op donderdag 18/09 en 25/09

John Miller

“Shirt naar maat”

Bij Albert kan je terecht voor een uniek maatwerk shirt gemaakt volgens jouw specifieke wensen en eisen. Samen met Mark kies je uit de vele luxe stoffen, boorden, garen, knopen en bijzondere contrastafwerkingen. Voor een persoonlijke touch kan je zelfs je initialen op het hemd laten borduren. Daarbij is het mogelijk om een bijpassende pochet te bestellen die wij u nu GRATIS aanbieden.

Mezzurra

“Kostuum naar maat”

Nieuw in onze collectie is Mezzura. Unieke maatpakken naar eigen ontwerp.
Wij helpen u graag bij het creëren van een jongere en elegantere pasvorm en een stijlvol eigentijds design dat bij u past.
De ambachtelijk vervaardigde pakken van Italiaanse kwaliteitsstoffen garanderen optimaal draagcomfort en vele designopties.
Ervaar de luxe van puur maatwerk en u wenst niets anders meer.

Ambiorix

“Schoenen naar maat”

Maak uw eigen keuze uit model, leder, kleur en zool. Oneindig veel mogelijkheden om een uniek paar te creëren.
Gepersonaliseerde accessoires maken het plaatje compleet. Het Walhalla voor de echte “shoe lover”. Bij aankoop van 1 paar schoenen naar maat krijgt u een paar schoenspanners erbij om het geheel af te werken.

Scabal

“Elegantie naar maat”

De nieuwe Scabal-stoffen zijn gearriveerd. Naast de klassieke stoffen bevat de collectie een aantal nieuwigheden. Speciale ontwerpen, discrete dubbelgeweven stoffen of discrete patronen behoren tot de nieuwe collectie. Bekijk je vanop afstand deze nieuwe stoffen, dan lijken ze bijna effen, maar kijk je dichterbij dan ontdek je de subtiele complexiteit van weving. In de stoffen van de sportvesten zijn er ook tal van nieuwigheden in design en samenstelling. Maak een afspraak en kom deze bekijken.