Herenkleding Albert Antwerpen
Dé hotspot voor stijlbewuste mannen !

Scabal MosaicLogo_Scabal

Ruim assortiment van confectie artikelen in onze winkel met privé parking op wandelafstand

In onze winkel te Antwerpen biedt Herenkleding Albert een totaalaanbod aan kledingstukken en accessoires, en dit voor elk moment van de dag of de nacht: smoking, gekleed kostuum, jeans, een lederen jas, hemden op maat en pyjama , mantels en schoenen op maat. Onze kernslogan? Persoonlijk kledingadvies voor elke man met stijlgevoel!

Schneiders-AlbertHerenkleding-AW2019_a

Gepersonaliseerde kleding aan confectieprijs of puur maatwerk

Naast de confectiekleding, zijn wij tevens experts op het vlak van gepersonaliseerde kleding (aan confectieprijs) en maatwerk. Herenkleding Albert kiest samen met u uw geliefkoosde stof, voering, knopen en diverse leuke afwerkingen. Maximum vier weken later draagt u een stijvol, perfect zittend jasje of kostuum, helemaal op uw maat.

Aanpassingen in eigen atelier

Aanpassingen gebeuren trouwens in ons eigen atelier, onder toezicht van een ervaren kleermaker. Dat dit leidt tot een grote klantentevredenheid, bewijst het feit dat we over 85% vaste klanten beschikken.

Scabal-AlbertHerenkleding-Maatwerkj2019k

Uw nieuwe garderobe samenstellen kan desgewenst zelfs bij u thuis of op kantoor

U heeft geen tijd tijdens de week of op onze normale openingsuren? Geen nood, want wij maken graag met u een afspraak in de winkel na sluitingstijd (’s avonds of tijdens het weekend) of komen zelfs bij u thuis of op kantoor uw maten opnemen!